Blog Echipa Agrafa Print Agrafix, roboțelul care te ajută în orice situație

Agrafix, roboțelul care te ajută în orice situație

Tehnologia avansează rapid și noi odată cu ea. Așa l-am creat pe Agrafix, mascota noastră, ce îți va fi alături în acțiunile pe care le efectuezi în site-ul Agrafa Print. El va fi prezent în diferite ipostaze, intuitive, ce vor transmite ușor tipul de interacțiune dintre tine și compania noastră.

Și ca să îți ușurăm și mai mult treaba, l-am înzestrat cu inteligență artificială pe Agrafix, noul nostru online assitant, un roboțel interactiv, simpatic și foarte inteligent, care îți va fi alături în absolut orice interacțiune cu brandul Agrafa Print. Agrafix, te va îndruma în efectuarea comenzilor de pe site-ul nostru, îți va comunica dacă există erori sau câmpuri necompletate, îți va confirma comenzile sau îți va sugera produse similare celor căutate de tine în site, exact ca și cum noi, cei din echipa Agrafa, am fi permanent alături de tine când te afli pe site-ul nostru.

Agrafix va fi prezent în site-ul www.agrafa.ro, în reclame, în newslettere, în general, în locurile în care clienții vor interacționa cu compania noastră, asistându-i în acțiunile lor din site sau pentru ca ei să beneficieze de cea mai bună interacțiune cu Agrafa Print.

Ne mărim echipa – angajăm Grafician/Senior DTP

Articolul Anterior

Cum alegem cea mai eficientă metodă de personalizare pentru produsul promoțional, ținând cont de raportul calitate – preț

Articolul Urmator