Blog În fiecare zi, alese şi culese... Agrafa Print revitalizează piaţa tipăriturilor digitale

Agrafa Print revitalizează piaţa tipăriturilor digitale

Agrafa Print, un jucător principal de pe piaţa tipăriturilor digitale din Bucureşti, investeşte într-un nou aparat performant de tipărire, care va permite oferirea unor preţuri de listă mai mici şi produse la o calitate mai bună. Noul aparat a fost deja instalat şi este în teste, urmând ca producţia efectivă să înceapă în câteva zile.

Agrafa Print a achiziţionat un nou echipament de print, producţie japoneză de ultimă generaţie. Noul aparat furnizează o calitate remarcabilă a imaginii, finisare avansată a produselor şi va contribui la mărirea capacităţii de producţie cu 50% faţă de nivelul actual. Acesta va asigura o imprimare uşoară de până la 3.600 de coli A4 color/oră, pe o gamă variată de suporturi: hârtii şi cartoane lucioase, mate şi cu texturi, autocolante din hârtie sau PVC, filme transparente şi alte tipuri de materiale similare.

Noul aparat poate tipări un format maxim de 330 x 483 mm la o rezoluţie de 1.200 x 1.200 dpi, dispune de alimentare cu hârtie de maxim 9.300 de coli online, iar consumabilele pot fi completate în timpul imprimării fără a opri procesul de tipar. În plus, acesta dispune de o tehnologie de ultimă oră care asigură reproducerea culorilor pe baza măsurării şi reglajului automat al densităţii imaginii. Această caracteristică va conferi produselor un aspect similar tipăriturilor offset, datorită tehnologiei integrate „offset like”.

„Anul 2011 este un an de cotitură în business-ul nostru. Am dat startul la un amplu proces de reorganizare tehnologică la Agrafa Print. Avem în plan investiţii majore prin care vom scădea considerabil costurile de producţie şi, implicit, preţurile produselor noastre. Vrem să revitalizăm astfel piaţa tipăriturilor digitale şi suntem încrezători că putem face asta prin produse de o calitate superioară, la preţuri mai mici”, a declarat Mihai Baciu, director general la Agrafa Print.

Căutăm Contabil Junior

Articolul Anterior

Un cadou creativ de la Agrafa Print

Articolul Urmator