Blog Comunicate de presa Agrafa Print – partener al Romtelecom la dezvoltarea secţiunii de Materiale de promovare offline a platformei afacereataonline.ro

Agrafa Print – partener al Romtelecom la dezvoltarea secţiunii de Materiale de promovare offline a platformei afacereataonline.ro

Parte din strategia de dezvoltare a portofoliului Romtelecom Business Solution, nou lansata platformă do-it-yourself, afacereataonline.ro, se adresează companiilor mici şi mijlocii cu scopul susţinerii prezenţei acestora în mediul online.

Proiectul afacereataonline.ro oferă utilizatorilor înregistraţi pe site posibilitatea dezvoltării în 5 paşi simpli şi găzduirii gratuite timp de un an de website-uri personalizate pentru companiile proprii, inclusiv pe domeniu.ro, precum şi intrumentele necesare promovării online şi offline: crearea de adrese de e-mail înregistrate pe noul domeniu, transmiterea de newslettere, monitorizarea şi analiza traficului pe site, crearea de instrumente de marketing şi realizarea materialelor de promovare tipărite.

Secţiunea “Materiale de promovare” din cadrul platformei afacereataonline.ro a fost dezvoltată cu sprijinul Agrafa Print, furnizor selectat pe baza experienţei dobândite prin realizarea şi susţinerea primului site românesc de tip web-to-print, pucu.ro, care foloseşte conceptul do-it-yourself pentru realizarea cărţilor de vizită. Prin accesarea secţiunii de „Materiale de promovare”, utilizatorii au la dispoziţie o aplicaţie online simplă şi intuitivă care le oferă posibilitatea creării şi personalizării cărţilor de vizită şi a posterelor, fie de la zero, fie prin selectarea unor modele predefinite şi modificarea sau adăugarea de imagini şi texte proprii. După realizarea materialelor, acestea pot fi descărcate în fomat ready-to-print sau pot fi tipărite chiar la Agrafa Print, în condiţii de calitate ridicată şi la preţuri promoţionale.

„Propunerea de parteneriat din partea Romtelecom a venit chiar la momentul potrivit. Planurile pentru site-ul www.agrafa.ro includ şi dezvoltarea unei aplicaţii web-to-print pentru o mare parte din produsele comercializate, asadar, primul pas l-am facut deja prin realizarea acestui nou modul de design cărţi de vizită şi postere.”, ne spune Mihai Baciu, Manager la Agrafa Print.

Scrii pe blog? Te invităm la concurs!

Articolul Anterior

Continuăm prezentarea echipei cu „d-na Smaranda”

Articolul Urmator