Blog Comunicate de presa Agrafa Print lansează www.pucu.ro, prima aplicaţie online pentru designul şi producţia cărţilor de vizită

Agrafa Print lansează www.pucu.ro, prima aplicaţie online pentru designul şi producţia cărţilor de vizită

Agrafa Print, tipografie digitală cu peste şase ani de experienţă în domeniul producţiei publicitare, lansează www.pucu.ro – prima aplicaţie online din România pentru configurarea şi comanda online a cărţilor de vizită.

“Am investit foarte multă încredere în ideea unui website de cărţi de vizită online şi am lansat varianta beta în toamna anului trecut. Răspunsul din piaţă a fost unul cât se poate de încurajator, iar acest lucru ne-a motivat să lucrăm la cele mai mici detalii pentru varianta finală www.pucu.ro”, declară Mihai Baciu, Managing Director Agrafa Print.

www.pucu.ro este astfel primul website de cărţi de vizită online din România care oferă utilizatorilor posibilitatea de a-şi customiza în totalitate cărţile de vizită, putând apoi beneficia de un tipar de calitate şi o livrare promptă. “Conceptul de do it yourself te inspiră, te provoacă şi îţi dă libertate de mişcare. Poţi obţine într-un timp scurt cărţile de vizită care să te reprezinte şi să te promoveze eficient, în cantităţile dorite, fără rabat la calitate. Website-ul pune foarte mult accent pe uşurinţa în utilizare, nefiind necesare cunoştinţe avansate de grafică din partea utilizatorului.”, explică Mihai Baciu.

Posibilităţile de personalizare a modelelor de cărţi de vizită sunt complexe: galerie de imagini de fundal, variante de design, şabloane pentru aranjarea textului şi o ofertă extrem de variată de cartoane-suport şi finisări. În plus, se poate încărca pe website şi o grafică special concepută cu un program specializat. În curând, website-ul va oferi suport prin intermediul unor filme demo pentru ca fiecare vizitator să beneficieze de toate informaţiile necesare procesării unei comenzi.

“Toate caracteristicile aplicaţiei sunt acum accentuate de un design atractiv şi foarte multe instrumente îmbunătăţite pornind şi de la sugestiile utilizatorilor variantei beta.”, spune Mihai Baciu.

Donattellos – “Întreprinzătorii” puşi pe ţepe

Articolul Anterior

Căutăm Contabil Junior

Articolul Urmator