Blog Comunicate de presa Agrafa Print lansează primul site dedicat generării şi printării codurilor QR – www.qr-code.ro

Agrafa Print lansează primul site dedicat generării şi printării codurilor QR – www.qr-code.ro

Urmărind permanent noile concepte internaţionale de promovare şi inovaţiile din domeniu, Agrafa Print lansează pe piaţa din România primul site dedicat atât generării şi informării asupra codurilor QR, cât şi printării acestora pe diferite suporturi.
QR Code (Quick Response Code – cod de răspuns rapid) reprezintă un cod imagine bidimensional, de formă pătrată, care poate stoca diverse tipuri de date şi care poate fi scanat cu ajutorul oricărui dispozitiv mobil dotat cu cameră video (în special de tip smartphone), care are instalată o aplicaţie QR dedicată. În funcţie de informaţia integrată în acesta, codul scanat poate returna conţinut multimedia asociat unui brand sau produs, un link direct către o campanie de promovare sau informaţii de tip personal, cum ar fi cărţile de vizită, datele de contact, profilul de pe reţele de socializare etc. Tendinţele internaţionale au dovedit că alături de canalele obişnuite de comunicare, codul QR este un mijloc foarte eficient şi creativ de promovare şi informare.

Website-ul “www.QR-code.ro” lansat de Agrafa Print are ca scop principal informarea vizitatorilor în legătură cu funcţionalităţile de bază ale codurilor QR, modalităţi de generare şi utilizare, dar şi avantaje şi facilităţi care pot fi obţinute prin folosirea acestora. Site-ul are integrată o aplicaţie uşor de folosit şi configurat care permite utilizatorilor generarea propriului cod QR. În plus, Agrafa Print aduce în România posibilitatea de integrare a codurilor QR generate pe site în orice material tipărit, prin comanda directă. Astfel, este facilitată încorporarea rapidă a unei informaţii suplimentare ce poate fi distribuită ulterior către toţi clienţii finali ai companiei respective. De asemenea, site-ul pune la dispoziţia utilizatorilor linkurile de unde poate fi descărcată aplicaţia pentru decodarea codurilor QR, în funcţie de sistemul de operare al telefonului mobil folosit.

O nouă soluţie pentru imprimare personalizată, cu costuri reduse şi pentru orice volum de produse

Articolul Anterior

Căutăm Specialist Marketing Online

Articolul Urmator