Blog În fiecare zi, alese şi culese... Află cum te pot pune în valoare noile produse Agrafa Print

Află cum te pot pune în valoare noile produse Agrafa Print

Ne străduim permanent să ne îmbogăţim portofoliul de produse cu diverse obiecte promoţionale personalizabile şi materiale utile oricărui business, care te pot ajuta să-ţi promovaţi afacerea într-un mod deosebit şi eficient sau pot contribui la clădirea unei imagini profesioniste a companiei pe care o reprezinţi.

Ţi le prezentăm, în cele ce urmează, pe cele mai recente şi îţi mai spunem cu această ocazie că aproape toate produsele de mai jos se află pe site-ul nostru în secţiunea “OFERTE SPECIALE”:

Desfăcătoare de sticlă Dacă doreşti să obţii obiecte promoţionale atrăgătoare, inovative şi utile, care să capteze atenţia potenţialilor clienţi şi totodată să fie folosite cu plăcere, atunci desfăcătoarele pe care Agrafa Print ţi le pune la dispoziţie reprezintă soluţia perfectă. Îţi putem oferi diverse modele, forme, materiale şi culori, precum şi nenumărate modalităţi de imprimare a acestora.

Brelocuri personalizate Ai nevoie urgentă de obiecte promoţionale? Agrafa Print îţi poate livra brelocuri personalizate cu logoul, iniţialele sau denumirea companiei dumneavoastră în maxim două zile de la primirea comenzii. Poţi alege între brelocurile cu ruletă încorporată, cele prevăzute cu lăcaş şi fisă pentru căruciorul de cumpărături sau modelele simple.

Brelocuri personalizate

 Steguleţe din hârtie Fie că le foloseşti într-un proces de branding, fie că ai nevoie de ele pentru diverse decoraţiuni sau activităţi, steguleţele personalizate de Agrafa Print vor fi întotdeauna de calitate, rezistente şi atrăgătoare! Echipa noastră le poate imprima cu elementele vizuale ale companiei dumneavoastră, sloganul sau oferta promoţională pe care doreşti să o faci cunoscută.

Lanyard-urile prevăzute cu carabină şi şnur reprezintă o modalitate foarte utilă de a purta şi transporta în siguranţă diferite obiecte precum ecusoane, carduri de acces, legitimaţii, produse electronice mici, chei, brelocuri, medalii etc., putând constitui o modalitate eficientă de promovare dacă sunt personalizate conform identităţii companiei.

 Shelftalkere şi Wobblere te ajută să pui în atenţia clienţilor, într-un mod atractiv şi cât mai clar, o promoţie, un produs nou, direcţia către un stand sau raion, precum şi alte informaţii utile. La Agrafa Print shelftalkere şi wobblerele pot fi realizate în diverse forme şi dimensiuni, iar opţiunile de personalizare şi finisare sunt nenumărate.

Magneţi publicitari Putând fi aplicaţi pe orice suprafaţă metalică, magneţii publicitari au un mare potențial de atragere a posibililor clienţi sau consumatori, deoarece rămân timp îndelungat în vizorul acestora. La cerere, pot fi executaţi în orice formă sau dimensiune, iar materialele pe care le folosim pentru realizarea lor sunt de calitate superioară ce îşi păstrează proprietăţile timp îndelungat.

Reguli de bază pentru înmânarea corectă a cărţilor de vizită

Articolul Anterior

Introducere în producţia publicitară cu Mihai Baciu, la IQads Kadett

Articolul Urmator