Blog Diverse Agrafa şi mediul înconjurător

Agrafa şi mediul înconjurător


Suntem ECO şi ne mândrim cu acest fapt! Ne pasă de tot ceea ce înseamnă resurse naturale şi ne străduim în fiecare zi să ne schimbăm mediul de viaţă pentru a putea proteja ecosistemul planetei noastre.

Fiind unul dintre cei mai mari consumatori de hârtie şi cartoane pentru tipar digital, Agrafa Print se implică în colectarea şi selectarea preliminară a tuturor deşeurilor proprii de hârtie pentru ca ulterior acestea să poată fi recuperate de firme specializate în reciclare. De altfel, hârtia pe care o folosim este un produs ECO cu certificare FSC (Asociaţie ce implementează programe de reîmpădurire în întreaga lume).

În acelaşi timp ne asigurăm ca toate metalele scumpe ce constituie o componentă a echipamentelor noastre electronice să fie recuperate, tonerele şi cilindrii printerelor noastre fiind de asemenea colectaţi pentru a fi reciclaţi.

Agrafa Print este conştientă de responsabilitatea sa faţă de mediul înconjurător atât prin reducerea deşeurilor cât şi a consumului de apă şi energie şi îi încurajează pe toţi cei din jur să adopte stilul ECO pentru a contribui împreună la protejarea mediului nostru.

Vizită la fabrica de hârtie Mondi Neusiedler din Austria

Articolul Anterior

Ce trebuie să ai în vedere atunci când îţi doreşti un set de cărţi de vizită?

Articolul Urmator